Företag
Kul att du hittat hit! Beleco Market är dels en tjänst som kopplar ihop privatpersoner som ska sälja sin bostad med inredningsstylister, men också en sida för företag som behöver hyra designmöbler till event, photoshoots eller till exempel för mässor och lanseringar.

Visste du att försäljningspriset för en stylad bostad ökar i genomsnitt med 10–20%? Idag så väljer 30% av säljarna i Stockholm att styla sin bostad inför försäljning. Vi skapade Beleco Market då vi ville göra denna process så smidig och enkel för dig som möjligt. Att vi också är helt transparanta med priser gör att du kan känna dig helt trygg i att du gör en bra affär och att du får det du betalar för.

Beleco Market förenklar helt enkelt processen med att hitta en stylist inför en bostadsförsäljning och ger dig också en större möjlighet att vara med och bestämma vilken stil bostaden ska stylas i inför försäljningen. Att vi även via vår samarbetspartner kan packa ihop och magasinera hela din bostad, förenklar både för dig och för stylisten. Och vet du vad? All inredning som magasineras fotas så att du ser alla dina möbler och prylar i en app. Sen kan du bestämma dig för om du vill ha tillbaka inredningen, om du vill att vår partner säljer inredningen åt dig eller om du vill skänka den till välgörenhet. Smidigt, eller hur?

Det fungerar såhär: Du går in och väljer den stylist som passar dig bäst och trycker på ‘boka’. I nästa steg fyller du i antal rum samt vilken typ av tjänst (piff, styling eller homestaging). När du trycker på ‘fortsätt’ så räknas priset ut helt automatiskt. Att betala är enkelt då du kan välja mellan kort, faktura eller att delbetala. Stylisten kontaktar dig efter beställningen för mer information och Beleco Market sköter all leverans, montering och retur. Hyra utav möbler och inredning ingår i upp till 6 veckor.

Företagskund eller cool startup?

Ska du ha ett event, eller ett lanseringsevent för din produkt eller tjänst? Låt oss hjälpa dig. Genom att skapa ett konto i vänsta hörnet och logga in så ser du alla våra designmöbler och inredning. Vill du ha hjälp med ett projekt eller att välja ut inredning så finns vi i chatten.

Beleco Market sköter all leverans, montering och retur så att du slipper göra det.  För oss är det självklart att levererar både på morgonen, under dagen och på kvällen. Vill du ha helgleverans så löser vi även det! Har du prylar eller inredning som måste magasineras under tiden du hyr inredning, så chatta med oss så hjälper vi dig. Våra ledord är att vi är flexibla, enkla, personliga och hållbara.