Företag

Vi tror på att streama möbler istället för att köpa nya. Därför erbjuder vi ett brett urval av designprodukter som du streamar från 1 dag upp till 6 veckor.

Vi vill låta dig fokusera på det som är viktigast och förenkla för dig som vill ha ett event, ställa ut på en mässa eller styla din bostad inför försäljning. Hos oss ser du priset direkt och när du har klickat hem de produkter du vill ha så sköter vi all leverans! Vi hjälper även dig som ska sälja din bostad, men som saknar tid eller kunskap om styling och homestaging.

Våra tjänster

Streama designmöbler

På Beleco Market streamar du möbler och inredning från 1 dag upp till 45 dagar. Detta passar dig som ska ha ett event  Börja med att välja datum för perioden och tillgängliga produkter visas. Priset som visas under varje produkt är ett totalt pris för den valda perioden. Lägg de produkter du vill ha i varukorgen och gå till kassan för att välja ett leveransallternativ som passar dig.

Homestaging

En homestaging bokar du om din bostad är tom eller endast har ett fåtal möbler. När stylisten fått tillgång till bostadens ritningar börjar planeringen för vad som ska göras och vilka möbler samt vilken inredning bostaden behöver. Första besöket görs samma dag som homestagingen utförs. De flesta bostäder säljs inom 6 veckor och du behåller möblerna under hela perioden.

Styling

En styling bokar du om mestadels av dina möbler som soffa, säng och andra större möbler kommer att vara kvar i bostaden under fotografering och visning. Stylisten tar del av bostadens ritningar och stylar upp bostaden med textilier, växter, blommor, tavlor samt möbler och inredning från Beleco Market för att få din bostad att lyfta! Vi rekommenderar att boka stylingen tätt inpå fotograferingen för bästa resultat. För att boka en styling bokar du en av våra stylister.

Rådgivning

Känner du dig vilsen och vet inte vad du ska välja? Lugn bara – stylisterna hjälper dig utifrån dina behov. Du kan boka en rådgivning om du till exempel ska ha ett event eller om du är osäker på vilken typ av tjänst du ska boka. När du bokar en rådgivning ingår ett hembesök, du får ett visuellt koncept framtaget och förslag på möbler och inredning att hyra.

Boka stylist

En höjning av slutpriset med 7-15% är en vanlig bedömning när man stylar sin bostad inför försäljningen, det blir 245.000–525.000 kronor för en bostad som säljs för 3,5 miljoner.

Välj en av våra stylister och klicka på boka.

Steg 1: För att se priset behöver du fylla i yta, vilken typ av tjänst du behöver hjälp med, antal rum och ge en bra beskrivning av bostaden.

Steg 2: Priset räknas ut automatiskt. Du berättar vilken dag det ska fotas, anger adress och väljer hur du vill bli kontaktad.

Steg 3: Välj kort, faktura eller delbetalning.

Steg 4: Inom kort kommer stylisten att kontakta dig och be om att få ritningar över bostaden, information om det finns hiss, balkong etc.

Frakt och leveranstider
Vi levererar och bär in vardagar mellan 10-13 och 13-17.
Om du vill ha leverans efter klockan 17.00 och helgdagar kan du chatta med oss så hjälper vi dig!

Endast inom Stockholm.

 

Kontakta oss gärna i chatten om du undrar över någonting!